Myspys!

dsc00253 (MMS)

Hej. Har suttit och fyllt i kurser som jag ska läsa och räknat ut tidsåtgång för det osv. Det är så mysigt hemma nu när man har en massa ljusstakar framme i fönstrena. Och vackert är det ute också med all snö. Det är bara lite bökigt när man ska iväg med bilen. Skrapa och borsta och frysa. Men det är ju det som är vinter i och för sig. Jag längtar till jul, men sen kan det få bli vår. Det blir i alla fall ljusare efter jul. Skönt! Nej nu tror jag att jag ska göra en kopp choklad (på det äldre sättet med ren kakao och lite socker och hälla över varm mjölk från kastrull). Så gjorde alltid mamma när jag var liten. Och det är så gott med lussebulle till det också. Det fick man alltid i skolan på luciadagen. Gud vad gott det ska bli! ...Go'kväll!

Har börjat sticka..

dsc00247 (MMS)

Hej. Har börjat sticka en mössa. Hade tråkigt och måste testa om jag kan. Har aldrig stickat på fyra stickor förr. Jag blandar ljusrosa och ljusblå garn. Har inte kommit så långt ännu, men vi får se hur det blir. Vill göra en mössa med lite häng. Bye!

Saffransbullar

dsc00245 (MMS)

Hej! Idag har jag bakat saffransbullar och lussekatter. Ska bli gott med kaffe och bulle strax. Sen ska min älskling åka och jobba. Gud vad med snö det kommit. Hoppas gubben inte kommer loss med bilen ur snön så att han är tvungen att stanna hos mig, hehe! Nej skojade bara. Hörs... Ha en trevlig första advent!