Snabba WRAPS med sallad o rostbiff

Detta ser väl gott ut? Och lätt och snabbt att göra, är det också.
 
2 personer
10 stora blad av 
isbergssallad
150 g skivad rostbiff
salt och peppar
1 förp vita bönor, 380 g
10 cornichoner
2 msk rostad lök
2 nävar rucola
 
2 smörgåspapper i ark
 
 
 
1. Lägg två smörgåspapper på köksbänken. Lägg 5 salladsblad omlott på varje pappers ena kortsida, bladen ska bli ca 15 cm breda tillsammans. Fördela rostbiffsskivorna ovanpå. Salta och peppra efter smak.

2. Låt bönorna rinna av. Mixa dem med stavmixer till en jämn kräm. Fördela och bre ut krämen på rostbiffen.

3. Hacka cornichonerna och strö ut hälften på varje salladsrulle, toppa med rostad lök och rucola.
Rulla ihop till två tajta rullar.
 
Surra ihop smörgåspapperets ändar. Dela varje rulle på mitten och servera.
 
 
Jag har inte testat detta själv ännu, men ska göra det.
Jag vill nog ha någon dressing el cremé fraiche också.
Matbloggstoppen

Kommentera här: