Hjärtefrallor
Här kommer ett recept på
- frallor
Pensling och dekoration: Uppvispade ägg och sesamfrön.

Ingredienser
8,5 dl vetemjöl (½ dl till utbakning), 2 tsk honung, 1 tsk salt ,100 g kallt smör, 25 g jäst. 3 dl kall mjölk
Pensling och dekoration: Uppvispade ägg och sesamfrön.

Gör så här:
Sätt på ugn på 250 grader
Blanda 8 dl mjöl, honung, salt, smör och jäst i skålen till matberedaren med plastkniven, till en smulig massa.
Kavla ut degen till en tjock platta och ta ut hjärtbröd med ett mått. Lägg bröden på en plåt med bakplåtpapper. Täck över och ställ in plåten i kylen i 8-12 timmar.
Låt bullarna stå i rumsvärme medan ugnen värms upp. Pensla bullarna med ägg och strö över sesamfrön. Grädda i mitten av ugnen, ca 8 minuter.
Kavla ut degen till en tjock platta och ta ut hjärtbröd med ett mått. Lägg bröden på en plåt med bakplåtpapper. Täck över och ställ in plåten i kylen i 8-12 timmar.
Låt bullarna stå i rumsvärme medan ugnen värms upp. Pensla bullarna med ägg och strö över sesamfrön. Grädda i mitten av ugnen, ca 8 minuter.
