Syrrans nya fina hall.

20100825282 (MMS)

Jag är och kollar på syrrans nya hall. Fint med fototapet också. Nu dricker vi gott te, vi med våra dåliga magar. Sen blir det kanske ett rått ägg till dessert.

Hopplöst....som en groda utan ben!Hej igen! Varför ska pengar alltid göra så att jag mår dåligt. Eller må sämre, så att säga! Jag bor billigt, jag äter billigt (lagar mat varje dag), gör inga större utsvävningar, men ändå räcker pengarna aldrig. Egentligen har jag inte råd att ha bil, men det är så bra när man inte klarar av att bära tunga kassar fr mataffären, för att jag får så ont och värk i rygg, axlar och armar. Så känner man sig fri när man kan åka vart som helst. Och kunna skjutsa sonen då och då när han behöver det. Så jag gör allt för att kunna behålla den. Och semestern jag var på, hade jag sparat till i ca 8 månader för att kunna göra. Sen räcker det att man inte får något barnbidrag två månader på sommaren för att hela ekonomin ska gå under. Och så kom bilskatten och tandläkaren som bara är tvunget. Fy fan!!! Har inte ens råd att köpa nya skor till min son, som går med trasiga skor. Fan vad ledsen jag blir! Jag kollar efter jobb, men det finns ju inte någon som vill ha någon på 10 timmar bara. Jag pluggar också 10 tim/vecka. Känner mig så ledsen just nu och allt känns så hopplöst. Men jag älskar livet ändå och mina nära och kära. Det ska väl vända någon gång. Jag har gjort många bra förändringar i mitt liv på sistone, så jag hoppas det leder till något gott. Har även lagt ut auktioner på Tradera, för att kunna överleva. Och min snälla tandläkare som jag har, svarade i ett mail att jag visst fick vänta med betaln till nästa månad. Tur det, så min son kan få nya skor. Och jag vet att det finns många andra som är fattiga och sjuka och har det svårt med ekonomin och hälsan osv. 

Nej nu ska jag tvätta vidare, sy och fixa lite annat. Kram på er där ute.

Gunilla

Stumsnäs

Hej, nu sitter jag i stugan med min älskling. Tar nåt glas vin och kollar tv. Vi har sååå mysigt. Var tvungna att sätta på värmen för jag frös. Kollar Segemyr på tv. Rätt kul program! I morgon ska vi till en affär i Mora "DollarStore". Skitkul affär med massa billiga grejer. Inte klokt vad skönt det är att vara här i Rättvik. Jag känner mig som hemma direkt när jag kommer hit. Tror jag var dalkulla i mitt tidigare liv ;-)