29 jan

Hej, idag har vi varit ute i Eka och inventerat träd. Där var en vacker allé. Blåste kallt som sjutton fast det inte var några minusgrader.
Det är min syster som är med på bilden.
Lustigt, bredvid allén finns en till allé. Jag var till Lidl och handlade efter jobbet. Köpte en mobil/gps-hållare till bilen. Håller på att montera ihop den nu. Billig var den :-)Nu ska jag spela lite farmville och vänta på att Farmen ska börja på tv. Haha mycket med farm. Jag kanske borde bli bonde :-P
Titta vilken fin och bra hållare. Går att vrida 360 grader också.
 
Här är en till bild från Eka (Enköping) på en massa hästar som stirrade på oss, och undrade vad vi gjorde ...antar jag :)

jobbiga måndag

Hallå på er. Idag har det varit en seg och jobbig måndag. Har blivit förkyld och har sån huvudvärk och trött i kroppen. Men jag har jobbat ändå. Det var som tur var . . en lugn jobbdag inne vid datorn idag.

Oj vad mätt jag är nu. Har ätit så gott, fransyska som har puttrat i 1,5 timme. Och så gjorde jag potatisgratäng till det.


Underbar lykta

Hej, jag köpte en så underbart fin lykta i Västerås med lampa inuti. Den ser ut precis som en vanlig lykta, och glödlampan som följde med. . . är det som en fladdrande låga i :-)


Och den här häftiga sparbössan hittade jag på Brödet och Fiskarna för tjugo spänn, och den ska min dotter få.


Jag ska till tvättstugan strax och sen ska vi äta potatisgratäng med kassler.