Härlig lördag.

Solen skiner och det är toppenväder. Jag och karln min är på väg till Erikslund. Jag vill hitta nån t shirt eller linne..så vi ska kolla efter det. 


Jag var till Lindex i Enköping, men dom har tagit bort avdelningen med större kläder och en tjej som jobbar där sa att nu är kläderna upp till 2xl. Inte alla men många, sa hon. Jag letade i ugn minuter ca och hittade inte en enda i xl -xxl som jag behöver. Skitdåligt! Så nu finns inga kläder till mig i min stad.

Jag blir rätt ledsen över att det inte finns kläder till mig i en hel stad. Det ska finnas till alla människor och deras storlekar. 


Så tycker folk att man ska gynna sin egen stads affärer....men det blir svårt det.

Ni som alltid varit smala kanske tänker att "då får hon väl gå ner i vikt". Men om man är nöjd med sig själv och mår bra i det så funkar det inte så. Tänk om det inte fanns 34 el 36 i storlek...då skulle andra  små människor känna sig diskriminerade. Kan vara så att samhället tycker det är lika ohälsosamt att vara för smal...om det nu är av den anledningen det inte finns i allas storlekar.

Äh nog med detta. Men hoppas ni förstår mig.

Nu ska jag kolla loppis på Läkarmissionen.

Ha en underbar lördag.

Wohoo ny dator!

Nu är vi på väg hem från Västerås. Jag har köpt en ny dator och är så glad.


Men som sagt så är det Windows 10 som jag inte gillar. Men ska testa det ett tag...annars ska jag lägga in Windows 7.

Men snygg är den iaf och har stor hårddisk på 1000 Gb.

Det blev en Asus Vivobook 15.6 tum. 

Semester

Jag är ledsen att jag inte hunnit blogga på länge. Håller på att planera för att starta Webshop i höst/vinter. 


Jag och karln har varit i Rättvik en vecka, där vi hyrde en mysig liten stuga med så underbar utsikt över Siljan.


Vi hade det så bra och åkt och besökt flera loppisar (som vi älskar båda två). Den bästa är denna jättestora loppmarknad som ligger i Leksand. PMU heter den och det är pingstkyrkans second hand.


Den verkar väldigt populär och det blev lång kö utanför innan dem öppnade.


Så stannade vi även vid en annan loppis på vägen upp...den låg mittemot Insjöns väveri i en gammal mack. Såg inte mycket ut för världen utifrån, men fanns massor med roligt där inne ...och rätt stort var det också.

Och så var vi till Nusnäs och tittade där dem tillverkar dalahästar. Där hade dem så fin och rolig butik. Jag köpte ett jättefint kuddfodral och en tvål som doftar underbart. (pomegranate kärleksfrukt).