Nyårsafton

Hej. Nu är vi proppmätta efter att ha ätit god nyårsmiddag. Det blev oxfile', råstekt potatis med vitlök, ugnsstekta grönsaker, rödvinssås, vitlökssmör och baugette :-)

Och idag har jag och min karl varit förlovade i tre år. Men vi har varit ihop drygt 4 år och 4 månader.Gott nytt år på er allihopa!


Nu ska vi titta om det är något bra på tv. Vi har köpt ny tv idag har. . en 40 tums led-tv från Philips. Nu ser jag i alla fall texten ordentligt.

Näst sista dagen 2012

Hej, hoppas ni haft en bra, trevlig och lugn jul. Jag o gubben fick en bakmaskin av min mamma, men vi lämnade tillbaka den igår och ska köpa något annat för pengarna :) Var till Hälla igår och kollade lite, och tilll stadsmissionen som vanligt :) Fast vi bara hade 10 minuter på oss, innan dom stängde, så hann jag hitta en fin ryggsäck "Samsonite" för 40 kr (behövde en att ha på jobbet). Och nu när jag googlade på namnet, hittade jag den på nätet, och den kostar 849:- ny. Gud vilka fynd man kan göra där ;) Och så köpte vi fina gammeldags mattallrikar som heter Blomster. Men fanns bara fem stycken. Men det gör inget, för jag gillar att ha lite olika.
Om du klickar på bilden med väskan så kommer du till Samsonite´s sida :)
 
 
 

En annan dag av julen :)

GOD JUL
Idag ska vi åka till Bålsta och hälsa på svärmor. Och min gubbes barn ska följa med.
Det kommer bli så kul att träffa dom, för det blir inte så ofta.
 
Och sen vid ca 17.00 så ska vi bjuda på julmat. Då kommer min dotter och son och deras respektive och äter. Ha en fortsatt trevlig jul allihopa.
 
Här kommer lite trevliga julbilder :)
 
Oj vilken gran.