Älsklingen kör bil.

dsc00612 (MMS)

Hej älsklingen kör bil. Vi var till Hälla en snabbis. Hittade äntligen byxor till mig på rea. Behövde det för jag har typ bara ett par att jobba i. Käkade hamburgare på Max. Var inte så gott men var så hungrig och nu blev vi mätta iaf. Ska till Maxi nu och köpa nåt gott att bjuda på, för vid 18 får vi besök av syster och hennes man. Ska kolla på brasan på åsen senare. Om det nu är nån, för den hade tydligen brunnit ner redan ;-)

Slutat jobba för idag

dsc00309 (MMS)

Hej. Nu har jag äntligen slutat jobba. Kul men jobbigt. Fick äta lunch idag för första gången eftersom jag ökat timmarna till 4. Här utanför hemma så gräver dom upp en häck. Dom ska väl göra fin entré till huset med nya lägenheterna. Nu ska jag ta en huvudvärkstablett och röka på balkongen. Hörs

Lalalaaaa jag e så gla`!!!

Vi var till min mamma och pappa idag och fikade. Mamma hade bakat bullar här om dagen, som dom bjöd på. Dom tittade på snooker på tv. Fy vad tråkigt sport egentligen, att titta på. Dom stod mest och tänkte, tyckte jag. Men men pappa gillar ju det :) Han hade precis rakat sig, för att han skulle få en rakpuss av mig, sa han. Gullig han e! Han sa alltid så när jag var liten. Jag fick alltså då pussa hans lena och renrakade kind, haha!

Jihooo, för vi har hittat en bra och fin stuga som vi har hyrt en vecka i sommar. 2 rok med allt som behövs. Ligger i Vikarbyn i Dalarna. Ska bli så mysigt att åka dit med min älskling.
Ikväll åt vi rester från dom senaste dagarna. Högrevsgryta, Janssons, lite sill, prinskorv och ägghalva. Ville knappt ha, men sen när jag åt var det jättegott. Nu ligger vi i varsin soffhörna och jäser, haha!!! Nej då skoja bara:) Gubben tittar på något jäkligt konstigt program som jag aldrig sett förut "Total black-out" tror jag det heter. Verkar helt sjuuukt!!! Nu måste jag få honom att byta kanal på nåt vis :)

Go kväll!!!