Gott nytt år!

Hoppas ni har det bra. Sorry att jag inte bloggat på länge. Jag har inte orkat pga att jag inte mått så bra i kroppen. Har så mycket värk och varit sjuk och förkyld i nästan 1,5 månad.


Men nu är jag på bättringsvägen och snart ska jag och min kära karl äta oxfilé, potatis broccoli lök o paprika i ugn + vitlökssmör och/eller rödvinssås. Och fira in det nya året.

Julklappstips till henne!

Jag satt och kollade lite på Rusta, Lindex, Guldfynd mm, och gjorde ett litet collage med rätt billiga julklappar som är i min smak. Tidningen Retro älskar jag, och hittade jättebra erbjudande på den. Kolla in här nedan....
Hjärta 18 K guld, 398:- (klubbpris 298:-) Guldfynd,   Coola tofflor 99:- Rusta, 
Retro 3 nr 129:- HÄR är erbjudandet,  Lila mjuk pläd  99:-  Rusta,
Blondinbellas Löwengrip Care & Color Bodylotion 169:- Kronans Apotek
Löwengrip Deo "Count on me" 129:- Kronans Apotek
Presentkort Kapp-AhlArmband 59:-  Lindex
 
 
 
Detta tror jag nog är det godaste julgodis jag ätit.
 
ROCKY ROAD
 
 
 
 

Ni måste se detta!

Den 7 december kom muskvarteret på plats på Bergsgatan 4 i Malmö. Och det är inte bara Malmöbor som är helt fascinerade av den lilla nötbutiken Noix de vie och ost- och kex-restaurangen Il Topolino. Tre dygn senare har nyheten gått och blivit något av en världsnyhet.
 Folk vallfärdar för att fota och prata om konstverket som blivit veckans mest gnagande snackis  Tusentals följer redan instagramkontot AnonyMouse, som står bakom konstverket på Bergsgatan.
 
Tittar man närmare på nötbutiken så ser man ett helt lager med nötter inne i butiken och extremt små prislappar och klisterlappar som visar vilka kreditkort butiken tar. Den italienska restaurangen serverar italienska, franska och schweiziska ostar till salta och söta kex.
 
Några möss passade på att ha en romantisk middag häromkvällen.