Onsdag

Hej. Idag har jag varit ute och promenerat mycket mycket på jobbet. Och tittat på träd, om dom är skadade, gamla eller behöver några åtgärder. Det har snöat nästan hela dagen. Men skönt i alla fall att det inte regnade som igår. I morgon ska datorerna komma äntligen. Det blir kul att lära sig det jobbet också som vi ska lära oss på datan också.

Vi har sån fin lokal där vi har denna utsikt från fikarummet :-)


Nu är jag så trött och frusen och slut i min rygg och kropp att jag måste vila ett tag. Åh skönt i morgon är sista dagen för mig denna vecka. Är ledig på fredag.

Bild vägen uppifrån åsen.


Hälla

Gamla vanliga Rusta finns visst kvar i Hälla fast alla säger att det stängt, då det nya öppnade i Erikslund :-)


Grattis Alexandra 26 år

Hej. Fast jag började nytt jobb igår, så fick vi ledigt idag. Jag har varit och grattat min dotter Alexandra som blev 26 år. Var och grattade henne i lördags också, eftersom jag trodde att jag skulle jobba idag. Hon fick en vågtång, en tavla och ett armband. Vågtång är en typ av locktång men som vågar håret. Så här fin blir hon i håret när hon använt den.

Nu tittar jag på äntligen hemma och äter en baugette som jag gjorde. Lade i salami, brie, ruccola, paprika, tomat. Dom hade jättebilliga baugetter på Öb. 5 st för 6.90. Åh gott är det :-) Struntar i att laga riktig mat idag. Finns rester i kylen om sonen vill ha.