Tisdag

Hej. Gud vad mörkt det blir fort, men idag hann jag äntligen tvätta fönster i vardagsrummet :-)
Skönt att ha det gjort, för det går fort till första advent, och då vill jag ha rent i alla fönster.


Idag har jag och gubben varit till en stor skrot i Kungsåra Västerås. Finns också på nätet och är jättebra och stort ställe som har typ allt nån behöver om det t ex fattas eller behöver bytas ut något på bilen. www.returbilen.se är adressen.
Men idag köpte vi bara två fina vinterdäck för 100 kr/st.


Gratis glass

Min gubbe äter en gratis glass. Om ni också vill ha det, så skicka ett sms med ordet GLASS till 72600.
Tack Sanna för att du tipsade mig om det. Jag ska hämta min glass någon annan dag. Ska åka hem nu från Erikslund, sitter nu vid fiket vid City Gross.
Soliga torsdag

Hej. Jag håller på att tvätta. När jag är klar så ska jag åka och hälsa på mamma :-) Jag trodde att jag skulle få in pengar idag, men det är i morgon. Vet inte hur jag ska ha råd med nån julklapp för pengarna räcker ju inte ens till mat mm som jag behöver varje månad.

Igår köpte jag en färdigrätt vilket jag nästan aldrig gör. Det var Thaimat för bara 20 kr på Ica Maxi. Den kan jag verkligen rekommendera för det var sååå gott.
Jag ska lägga ut lite kläder och grejer på Tradera så att jag får in extrapengar. Och min dotter fyller år den 20 nov också. Hon blir 26 år ....inte klokt vad barnen växer och åldras medan jag står still haha!
Undrar vad jag ska hitta på för fint till henne. Hon har önskat sig en sak, men inte kul när hon bara säger en enda grej för då vet hon vad hon får ju. Nej hittar på nåt annat :-)


Kolla vilka fina burkar med tamponger jag hittade igår. Var tvungen att köpa dom eftersom det behövdes. Men har aldrig sett just detta märke ...Moxie. En mindre storlek var det rosa burk till.