Gratis påskägg till barn

Kolla in det här...ni som har barn. Och kanske är fattiga. Jag har också varit väldigt fattig pga att jag varit ensamstående och haft sjukbidrag..så man fick verkligen kämpa ordentligt. Och att ha pengar för extrautgifter till påsk och jul t ex. var ingen självklarhet.


Men man behöver inte vara fattig för att uppskatta detta. Det är ju underbart kul för barn att få klä ut sig... och även att få godis såklart!
Borde väl gälla hos de flesta Ica Maxi-affärer.

God Panini för en tjuga

Testade nyss en ganska ny frysvara från Ica. 

En panini med kyckling med regato och mozzarellaost. Den var ju jättegod ....och billig. Bra när man vill ha något snabbt och lätt till lunch eller mellanmål.

Second hand i Västerås

Hej! Här om dagen var jag och min dotter iväg se en liten shoppingrunda. Först var vi till Hälla och Brödet och Fiskarna.. och där hittade jag en liten resväska på hjul och dottern köpte bl a galonbyxor till sin lilla pojke.

Sen var vi till Lifecenter, som ligger på samma gata...lite längre bort. Hon hade aldrig varit dit. Jag har inte varit där på bra länge. Det är så kul med second hand och loppis tycker jag. Oj vilka fynd man kan göra.